fbpx
  • Meri Gold Member ja lippupaketit

    Jäsenyys ja paketit ostettavissa ennakkoon!

Jäsenyydet ja paketit

Saunaravintola
Meri tarjoaa niin yksityis- kuin yritysryhmille räätälöityjä kokousratkaisuja juuri sinun toiveidesi mukaisesti.

Ryhmävarauksen yhteyteen suosittelemme vierailua ainutlaatuisella Meri Sauna & Spa- osastolla virkistäytymässä raikkaassa merivedessä tai vaikkapa rentoutuen hierovilla porealtaillamme. Vuokraat kokoustilan varauksesi yhteydessä Private Saunamme etuhintaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnittelemme yhdessä sinun kanssa tilaisuudestasi juuri sellaisen, kuin sinä haluat. Vain taivas, tai meri on rajana tilaisuuksiesi suunnittelussa!

Varaa pöytä

Pöytävaraukset ravintolaan

Ravintolan pöytävarauskalenteri avataan alkuvuodesta 2023. Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä, kun Saunaravintola Meri avataan! (linkki uutiskirjeen tilaamiseen)

Yksittäisliput

Meri Sauna & Spa yksittäisliput

Meri Sauna & Spa- kertalippu (2 tuntia)

ma – to 16,90€/hlö
pe – su 19,90€/hlö

Meri Sauna & Spa -osaston yksittäisten kertakäyntilippujen myynti avataan alkuvuodesta 2023. oit kuitenkin jo nyt tilata kymmenen käyntikerran kortit sekä Gold Member- jäsenyydet täältä.
Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä, kun Saunaravintola Meri avataan!

Spa varaukset

Private Sauna & Jacuzzi varaukset

Meri Sauna & Spa -osaston Private Saunan ja Private jacuzzin varauskalenteri ja myynti avataan alkuvuodesta 2023.  Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä, kun Saunaravintola Meri avataan!

Liity jäseneksi

Meri Gold Member

599€ / vuosi / 49,90€/ kk - Jäsenyyksiä myydään vain rajoitettu 300kpl erä

Meri Gold Member sisältää:

Jäsenyyksien veloitus kerran vuodessa. Jäsenmäärän täyttyessä (300 jäsentä) uusia Gold Member- jäsenyyksiä lisätään myyntiin ainoastaan olemassa olevien jäsenten luopuessa jäsenyydestä.

Voimassa yhden vuoden Meri avajaispäivästä alkaen.

Meri Arki 10 käyntikerran kortti, 109,90€

Meri Arki

Meri Sauna & Spa- osaston sekä avannon käytön 10 kertaa vapaasti valittavien arkipäivien (ma,ti, ke, to) aikana. Pyyhkeet, pefletit, shampoot ja suihkusaippua. Voimassa yhden vuoden kortin ostopäivästä TAI Meri avajaispäivästä alkaen.

Meri Viikonloppu 10 käyntikerran kortti 149,90€

Meri Sauna & Spa- osaston sekä avannon käytön 10 kertaa vapaasti valittavien viikonloppupäivien (pe, la, su) aikana. Pyyhkeet, pefletit, shampoot ja suihkusaippuat. Voimassa yhden vuoden kortin ostopäivästä TAI Meri avajaispäivästä alkaen.

Osta tästä

Uutiset, ajankohtaista

Hei! Mahtavaa, että haluat varata pöydän! Valitettavasti emme ole vielä aivan valmiita ottamaan varauksia vastaan, mutta kokeilethan hieman myöhemmin uudestaan.

Hei! Saunan varaaminen on mahdollista aivan kohta! Maltathan odottaa vielä hetken.