fbpx
  • Ravintola

Meri Restaurant

Saunaravintola Meri on hyvän mielen ravintola, jossa yhdistyvät olohuone, maisemat, arkkitehtuuri, suomalainen saunaperinne ja herkullinen ruoka. Viimeksi mainittu valmistetaan käsin, parhaista raaka-aineista, helposti lähestyttäväksi ja tietenkin herkulliseksi sesonkeja mukaillen

Ravintola Meri

Menu

Meri Sharing plates-
konseptissamme voit yhdistellä useita ruokalajeja seurueesi kanssa ja maistella erilaisia pieniä ruoka-annoksia. Kokeile vaikkapa jokaisella vierailukerrallasi erilaisia ruokalajeja ja ihastu!

Meri Tasting menu
on 4 tai 5 ruokalajin tasting, jossa sesongeittain vaihtuva maistuva sisältö koko illan kestävälle ruokaelämykselle. Talon viinipaketilla viimeistelet makuelämyksen.

Meri À la carte
Sesongeittain vaihtuva sisältö. Talon viinipaketilla viimeistelet makuelämyksen.

Ravintolan konseptoinnista vastaa Suomen tunnetuin Michelin- kokki Hans Välimäki

"Vaasan helmi ja matkailun lippulaiva"

”Innovatiivisesti meren päälle rakennettu ravintola on sinällään jo nähtävyys, mutta rento, perinteisestä eurooppalaisesta keittiöstä ammentava ja klassista keittotaitoa edustava Meri tulee erikoistumaan kaloihin, äyriäisiin ja kasviksiin sekä laatulihoihin. Uutuusravintolaa kuvaillaankin nimellä ”Vaasan helmi ja matkailun lippulaiva”. Perinteen mukaan sillä luvataan epämuodollista tunnelmaa, hyvän ruoan ja juoman liittoa, sekä mannermaisen sydämellistä palvelua viikon jokaisena päivänä. Vaasan sisäsatamaan avautuva täysin uusi ravintola käsittää myös baarin ja 600- paikkaiset ulkoilmaterassit. ”

“Nyt kirjoitetaan Vaasan seudun historiaan uusi luku!”

Olemme äärimmäisen innoissamme tästä seutua kansainväliselle markkinalle nostavasta vetovoimahankkeesta. Odotamme koronapandemian jälkeiseen matkailun kulta-aikaan Vaasalla on nyt todellinen lippulaiva ja ylpeyden aihe. Saunaravintola Meri -brändiä viemme myös ulkomaille ja odotamme kansainvälisiä matkailijoita tuleville vuosille. Nyt vaasalaisille tarjoutuu myös mahdollisuus upeaan aikuisten spa- ja saunaelämykseen ympärivuotisesti, sillä olemme panostaneet hyvin paljon konseptissa nimenomaan elämyspuoleen. Valitsimme ravintola & spa-saunakokonaisuudelle nimen MERI, sillä haluamme kunnioittaa luonnonläheisyyttä ja alueen historiaa sekä maailmanperintöaluetta. Unescon maailmanperintöalue näkyykin teemana Saunaravintolan spa- ja ravintolassa monin pienin yksityiskohdin

Tommi Mäki, toimitusjohtaja
Saunaravintola Meri Sisäsataman Terassi Oy

Tutustu myös

Sauna & Spa

Meri Restaurant

Meri Bar & Terrace, 2. krs

Meri Live Terrace

Tilavaraukset

MERI ravintola- ja tilavaraukset RYHMILLE

Saunaravintola Meri tarjoaa niin yksityis- kuin yritysryhmille räätälöityjä kokousratkaisuja juuri sinun toiveidesi mukaisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnittelemme yhdessä sinun kanssa tilaisuudestasi juuri sellaisen, kuin sinä haluat. Vain taivas, tai meri on rajana tilaisuuksiesi suunnittelussa! 

Tulossa 2023!

Hei! Mahtavaa, että haluat varata pöydän! Valitettavasti emme ole vielä aivan valmiita ottamaan varauksia vastaan, mutta kokeilethan hieman myöhemmin uudestaan.

Hei! Saunan varaaminen on mahdollista aivan kohta! Maltathan odottaa vielä hetken.