fbpx
  • Tilat

    Sauna & Spa

MERI Sauna & Spa

Meri Sauna & Spa -osastolla on kaikkina vuodenaikoina asiakkaiden vapaassa käytössä 20 henkilön suuri unisex-sauna sekä pienempi n. 8 henkilön Private-sauna. Pienempi Private-saunamme on varattavissa minimissään 2 tuntia kerrallaan yksityiskäyttöön. Private-sauna on sauna & spa -osaston kaikkien asiakkaiden käytössä, mikäli yksityisvarauksia ei ole. Saunaosastollamme on uintimahdollisuus mereen ympärivuotisesti! Sauna & Spa -osastolla on myös suuret ulkoterassit, aurinkokansi, sekä 12 m pitkä ja 5 m leveä lämmitetty spa-uima-allas hierovilla poretoiminnoilla. Spa-uima-allas on auki kaikkina vuodenaikoina. Private-saunan oheen on mahdollista varata yksityiskäyttöön upeilla merellisillä näköalalla ja tarjoilijapalveluilla oma private jacuzzi / poreamme seurueille. Meri Sauna & Spa -osaston käytön ikäraja on 18 vuotta. 14-17 -vuotiaat ovat tervetulleita täysi-ikäisen seurassa.

Saunaosasto

Virkistäydy avannossa, nauti meressä uinnista

Nauti kaikilla aisteillasi suomalaisen saunan ja raikkaan meriveden sekä ainutlaatuisen merikylpylämme tunnelmasta länsirannikon upeimmialla merinäköalalla. Aikuisille suunnitellulle MERI Sauna & Spa -osastollemme mahtuu kerrallaan n. 80 asiakasta ympärivuotisesti. Saunomisen ohessa pulahdat sujuvasti ympäri vuoden Vaasan raikkaaseen meriveteen tai vilvoittelet tunnelmallisessa lounge-tilassamme samppanjaa nauttien. Lisäksi yksityiskäyttöön on mahdollista varata upeilla merellisillä näköalalla ja tarjoilijapalveluilla oma private jacuzzi seurueille private-saunan yhteyteen. Koko saunaosastomme terasseineen on anniskelualuetta.

MERI ravintola- ja tilavaraukset RYHMILLE

Saunaravintola Meri tarjoaa niin yksityis- kuin yritysryhmille räätälöityjä kokousratkaisuja juuri sinun toiveidesi mukaisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnittelemme yhdessä sinun kanssa tilaisuudestasi juuri sellaisen, kuin sinä haluat. Vain taivas tai meri on rajana tilaisuuksiesi suunnittelussa! 

Tutustu myös

Sauna & Spa

Meri Restaurant

Meri Bar & Terrace, 2. krs

Meri Live Terrace

Hei! Mahtavaa, että haluat varata pöydän! Valitettavasti emme ole vielä aivan valmiita ottamaan varauksia vastaan, mutta kokeilethan hieman myöhemmin uudestaan.

Hei! Saunan varaaminen on mahdollista aivan kohta! Maltathan odottaa vielä hetken.