fbpx
  • Tilat

    Meri Bar & Terrace 2. krs.

Meri Restaurant 2 krs.

Ympärivuotisesti avoinna oleva ravintolarakennuksen 2. kerros on rento bar & lounge tila, jossa voi viettää iltaa drinkeistä ja ruoka-annoksista nauttien. Kesällä ovat käytössä myös 2. kerroksen suuret terassitilat sekä saunarakennuksen katolla olevat 2. kerroksen tilat. Kesällä asiakaspaikkamäärä kohoaa peräti 1000 paikkaan yhtäaikaisesti. Suomen- ja Pohjoismaiden suurin täysin kelluva, 1000-paikkainen Saunaravintola Meri sijaitsee henkeäsalpaavan upeissa merimaisemissa Vaasan sisäsatamassa. Aikuisten sauna & spa sekä huippukokki Hans Välimäen tähdittämä maailmanluokan ravintola täydentää Suomen trendikkäiden saunaravintoloiden valikoimaa.

“Nyt kirjoitetaan Vaasan seudun historiaan uusi luku!”

Olemme äärimmäisen innoissamme tästä seutua kansainväliselle matkailumarkkinalle nostavasta vetovoimahankkeesta. Vaasalla ja seudulla on nyt todellinen merellinen elämyksellinen lippulaiva ja ylpeyden aihe. Saunaravintola Meri -brändiä viemme myös ulkomaille ja odotamme kansainvälisiä matkailijoita tuleville vuosille. Nyt vaasalaisille tarjoutuu myös merellinen mahdollisuus upeaan aikuisten spa- avaonto- ja saunaelämykseen ympärivuotisesti, sillä olemme panostaneet hyvin paljon konseptissa laaturavintolan lisäksi elämyspuoleen ja wellness- palveluihin aikuisille. Valitsimme ravintola & spa- saunakokonaisuudelle suomalaisen nimen MERI, sillä haluamme kunnioittaa luonnonläheisyyttä, alueen historiaa sekä suomalaisuutta ja Pohjanmaan rannikon maailmanperintöaluetta. Merenkurkun saaristo ja Unescon maailmanperintöalue näkyykin teemana Saunaravintolan spa- ja ravintolassa monin pienin yksityiskohdin

Liity jäseneksi

Meri Gold Member

599€ / vuosi / 49,90€/ kk - Jäsenyyksiä myydään vain rajoitettu 300kpl erä

Meri Gold Member sisältää:

Jäsenyyksien veloitus kerran vuodessa. Jäsenmäärän täyttyessä (300 jäsentä) uusia Gold Member- jäsenyyksiä lisätään myyntiin ainoastaan olemassa olevien jäsenten luopuessa jäsenyydestä.

Voimassa yhden vuoden Meri avajaispäivästä alkaen.

Tutustu myös

Sauna & Spa

Meri Restaurant

Meri Bar & Terrace, 2. krs

Meri Live Terrace

Hei! Mahtavaa, että haluat varata pöydän! Valitettavasti emme ole vielä aivan valmiita ottamaan varauksia vastaan, mutta kokeilethan hieman myöhemmin uudestaan.

Hei! Saunan varaaminen on mahdollista aivan kohta! Maltathan odottaa vielä hetken.