fbpx
  • Utrymmen

    Meri Bar & Terrace 2. krs.

Restaurangen på vån. 2

Meri Bar & Terrace på andra våningen kan bokas för större evenemang. Restaurangdelen är utrustad med en stor TV-skärm och högklassig ljud- och bildutrustning. Utrymmet erbjuder fantastisk utsikt över det öppna havet. Den varma och exklusiva restaurangen rymmer upp till 80 personer. Våra utrymmen är lättillgängliga och till andra våningen kommer du smidigt med hiss. Under sommaren har gästerna även tillgång till den stora terrassen på våning 2 i restaurangens huvudbyggnad, vilket ökar antalet platser för ett gruppevenemang till 200 personer.

Nu skrivs ett nytt kapitel i Vasaregionens turisthistoria!

“Vi är oerhört ivriga och stolta över vårt nya projekt som kommer att ta Vasaregionen till nya höjder på den internationella turistmarknaden. Hela regionen ska få känna sig stolt över vårt nya upplevelsebaserade koncept! Vi ska göra Meri-konceptet känt internationellt och förhoppningsvis välkomna många internationella turister under de kommande åren. Men också Vasaborna får tillgång till unika havsnära upplevelser. Vi har storsatsat på wellness-tjänster och erbjuder spa- och bastu-upplevelser året runt.

Meri betyder hav på finska. Vi valde namnet för att hylla närheten till havet, områdets historia och det österbottniska världsarvet. Kvarkens världsnaturarvsområde syns tydligt som tema i vår inredning – både i bastuavdelningen och i restaurangen.”

Bli medlem

Meri Gold Member

599€ / år / 49,90€/ mån - Medlemskap säljs i begränsat antal, endast 300st!

Meri Gold Member innehåller:

Medlemsavgiften betalas en gång per år. När medlemsantalet är nått (300 medlemmar) kommer nya Guldmedlemskap endast att läggas till försäljningen om befintliga medlemmar säger upp sig.

Medlemskapet är i kraft ett år från Meris öppningsdag

Kolla in också

Sauna & Spa

Meri Restaurant

Meri Bar & Terrace Vån 2

Meri Live Terrace

Hej! Kul att du vill boka bord! Tyvärr är vi inte riktigt redo att ta emot bokningar ännu, men försök gärna igen lite senare.

Hej! Snart går det att boka bastu. Tack för att du väntar ännu lite till!