fbpx
  • Utrymmen

    Meri Live Terrace, Inre hamnens terrass

Live-scen vid inre hamnen under sommaren maj-september.

Under sommaren är även 2.våningens terrass i bruk samt utrymmena på bastubyggnadens tak.

2.våningen i restaurangbyggnaden är öppen året runt. Där finns en avslappnad bar och lounge där du kan tillbringa en avkopplande kväll med mat och dryck. Sommartid är även de stora terrassutrymmena på 2.våningen i bruk, liksom utrymmena på bastubyggnadens tak. På sommaren erbjuder vi över 1 000 kundplatser åt gången.

Meri Live Terrace

"Vi hoppas på ljusa tider för turismen efter coronapandemin"

Vi är oerhört glada över detta häftiga projekt och för att kunna lyfta upp Vasa på världskartan. Vi hoppas att turismen blomstrar efter coronapandemin, och Vasa har nu ett riktigt flaggskepp att vara stolta över. Vi marknadsför även basturestaurangen Meri utomlands och hoppas på mycket internationella turister under de kommande åren. Nu har också Vasaborna möjlighet att få njuta av vuxen spa- och bastuupplevelse året runt. Vi valde namnet Bastu & Restaurang MERI för att respektera närheten till naturen och områdets historia samt världsarvet. UNESCOs världsarv är temat i basturestaurangens spa och restaurang innehållande många små detaljer

Tommi Mäki, VD
Saunaravintola Meri
Sisäsataman Terassi Oy

Som Live-terass fungerar också Inre Hamnens terrass som ligger alldeles intill Bastu&Restaurang Meri

Vasas mest avslappnade underhållningsterrass utlovar stämningsfulla livespelningar och ett annorlunda program hela sommaren. Kolla in vårt program och kom och njut!

Kolla in också

Sauna & Spa

Meri Restaurant

Meri Bar & Terrace Vån 2

Meri Live Terrace

Hej! Kul att du vill boka bord! Tyvärr är vi inte riktigt redo att ta emot bokningar ännu, men försök gärna igen lite senare.

Hej! Snart går det att boka bastu. Tack för att du väntar ännu lite till!