fbpx
  • Utrymmen

Bekanta dig med våra utrymmen på Vasas finaste plats!

Finlands största flytande Basturestaurang med 1000 platser öppnar i Vasa sommaren 2022 – Bastu & Spa för vuxna samt en restaurang i världsklass med toppkocken Hans Välimäki i spetsen.

Sauna & Spa

Meri Restaurant

Meri Bar & Terrace Vån 2

Meri Live Terrace

Bastuavdelningen innehåller en stor 20 pers unisex bastu samt en 8 pers bastu som kan bokas minst 2-timmar åt gången för privatbruk.

MERI Sauna & Spa rymmer 80 personer åt gången året runt.

MERI Sauna & Spa tar emot cirka 80 gäster åt gången året runt. Bastuavdelningen omfattar en stor unisexbastu för ca 20 personer och en mindre bastu för ca 8 personer, som kan bokas för minst 2 timmar åt gången för privat bruk. 12m uppvärmd bubbelpool och havsbadsmöjligheter året runt. Dessutom är det möjligt att boka en jacuzzi för privatbruk med fantastisk havsutsikt och servitristjänster.

Ta ett dopp i vaken, njut av en simtur i havet

Bastuavdelningen omfattar en stor unisexbastu för ca 20 personer och en mindre bastu för ca 8 personer, som kan bokas för minst 2 timmar åt gången för privat bruk.

12m uppvärmd bubbelpool samt havsbadsmöjligheter året runt. Dessutom är det möjligt att boka en privat jacuzzi för grupper med fantastisk havsutsikt och servitristjänster.

Bokningar

"En hyllning till världsarvet"

En 8-personers privat bastu kan bokas för 2 timmar åt gången vilket också inkluderar en privat uppvärmd jacuzzi. Jacuzzin är endast tillgänglig för privata bastubokningar. Utforska möjligheterna!

Kommer sommaren 2022!

Private bokningar

Meri Private Sauna
FÖR PRIVATPERSONER

Den privata bastun, designad för 2 till 8 personer, kan bokas för två (2) timmar åt gången. I bastubokningen ingår även användning av vår jacuzzi med fantastisk utsikt över havet. Du kommer att tillbringa en stämningsfull stund i den privata bastun och jacuzzin, njuta av champagne tillsammans med dina nära och kära.
I bokningen ingår även användning av Meri Sauna & Spa-avdelning samt vinterbadet. Priset inkluderar handdukar, sittunderlag, schampo och duschtvål.

Kommer sommaren 2022

Bli Medlem

Meri Gold Member

599€ / år / 49,90€/ mån - Medlemskap säljs i begränsat antal, endast 300st!

Meri Gold Member innehåller:

Medlemsavgiften betalas en gång per år. När medlemsantalet är nått (300 medlemmar) kommer nya Guldmedlemskap endast att läggas till försäljningen om befintliga medlemmar säger upp sig.

Medlemskapet är i kraft ett år från Meris öppningsdag.

Hej! Kul att du vill boka bord! Tyvärr är vi inte riktigt redo att ta emot bokningar ännu, men försök gärna igen lite senare.

Hej! Snart går det att boka bastu. Tack för att du väntar ännu lite till!