fbpx
  • Tilat

    Meri Live Terrace, Sisäsataman terassi

Live-esiintymispaikka kesäisessä sisäsatamassa. Avoinna kesäkaudella toukokuusta syyskuuhun.

Kesällä myös 2. kerroksen suuret terassitilat käytössä sekä saunarakennuksen katolla olevat 2. kerroksen tilat

Ympärivuotisesti avoinna oleva ravintolarakennuksen 2. kerros. Rento bar & lounge tila jossa voi viettää rennosti iltaa drinkkejä sekä ruoka-annoksia nauttien. Kesällä myös 2. kerroksen suuret terassitilat käytössä sekä saunarakennuksen katolla olevat 2. kerroksen tilat. Kesällä asiakaspaikkamäärä kohoaa peräti 1000 paikkaan yhtäaikaisesti.

Meri Live Terrace

"Odotamme koronapandemian jälkeistä matkailun kulta-aikaa"

Olemme äärimmäisen innoissamme tästä seutua kansainväliselle markkinalle nostavasta vetovoimahankkeesta. Odotamme koronapandemian jälkeiseen matkailun kulta-aikaa, ja Vaasalla on nyt todellinen lippulaiva ja ylpeyden aihe. Saunaravintola Meri -brändiä viemme myös ulkomaille ja odotamme kansainvälisiä matkailijoita tuleville vuosille. Nyt vaasalaisille tarjoutuu myös mahdollisuus upeaan aikuisten spa- ja saunaelämykseen ympärivuotisesti, sillä olemme panostaneet hyvin paljon konseptissa nimenomaan elämyspuoleen. Valitsimme ravintola & spa-saunakokonaisuudelle nimen MERI, sillä haluamme kunnioittaa luonnonläheisyyttä ja alueen historiaa sekä maailmanperintöaluetta. Unescon maailmanperintöalue näkyykin teemana Saunaravintolan spa- ja ravintolassa monin pienin yksityiskohdin

Tommi Mäki, toimitusjohtaja
Saunaravintola Meri
Sisäsataman Terassi Oy

Live- terassina toimii myös Saunaravintola MERIn välittömässä läheisyydessä sijaitseva Sisäsataman terassi

Vaasan rennoimmalla viihdeterassilla on luvassa tunnelmallisia livekeikkoja ja erilaista ohjelmaa läpi kesän. Tutustu ohjelmaamme ja tule viihtymään kanssamme!

Tutustu myös

Sauna & Spa

Meri Restaurant

Meri Bar & Terrace, 2. krs

Meri Live Terrace

Hei! Mahtavaa, että haluat varata pöydän! Valitettavasti emme ole vielä aivan valmiita ottamaan varauksia vastaan, mutta kokeilethan hieman myöhemmin uudestaan.

Hei! Saunan varaaminen on mahdollista aivan kohta! Maltathan odottaa vielä hetken.