fbpx
  • Tilat

    Sauna & Spa

MERI Sauna & Spa

Meri Sauna & Spa -osastolle käsittää kaikkina vuodenaikoina asiakkaiden vapaasaa käytössä olevan 20hlö suuren unisex- saunan sekä pienemmän n. 8 hlö Private- saunan. Pienempi Private- saunamme on varattavissa minimissään 2-tuntia kerrallaan yksityiskäyttöön. Private- sauna on vapaasti sauna & spa osaston kaikkien asiakkaiden käytössä mikäli yksityisvarauksia ei ole. Saunaosastollamme on mereen-uintimahdollisuus ympärivuotisesti avantoon. Sauna & Spa- osasto käsittää myös suuret ulkoterassit, aurinkokannen sekä 12m pitkän ja 5m leveän kaikkina vuodenaikoina auki olevan ja lämmitetyn spa- uima-altaan hierovilla poretoiminnoilla. Private- saunan oheen on yksityiskäyttöön mahdollista varata upeilla merellisillä näköalalla ja tarjoilijapalveluilla oma private jacuzzi / poreamme seurueille. Meri Sauna & Spa -osastolle mahtuu kerrallaan n. 80 asiakasta yhtäaikaisesti ympärivuotisesti.

Saunaosasto

Virkistäydy avannossa, nauti meressä uinnista

Nauti kaikilla aisteillasi suomalaisen saunan ja raikkaan meriveden sekä ainutlaatuisen merikylpylämme tunnelmasta länsirannikon upeimmialla merinäköalalla. Aikuisille suunnitellulla MERI Sauna & Spa -osastollemme mahtuu kerrallaan n. 80 asiakasta ympärivuotisesti. Saunaosastomme käsittää henkeäsalpaavan upealla näköalalla varustetun suuren unisex- saunan sekä pienemmän n. 8hlö saunan. Pienempi sauna on varattavissa 2-tuntia kerrallaan yksityiskäyttöön. Sauna & spa- osaston edustalla käytössäsi on suuri, 12m lämmitetty, Saunaravintola Meri tiloihin suunniteltu spa- uima-allas ja sen hierovat poretoiminnot. Saunomisen ohessa pulahdat sujuvasti ympäri vuoden Vaasan raikkaaseen meriveteen tai vilvoittelet tunnelmallisessa lounge-tilassamme samppanjaa nauttien. Lisäksi yksityiskäyttöön on mahdollista varata upeilla merellisillä näköalalla ja tarjoilijapalveluilla oma private jacuzziy seurueille private-saunan yhteyteen. Koko saunaosastomme terasseineen on anniskelualuetta.

MERI ravintola- ja tilavaraukset RYHMILLE

Saunaravintola Meri tarjoaa niin yksityis- kuin yritysryhmille räätälöityjä kokousratkaisuja juuri sinun toiveidesi mukaisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnittelemme yhdessä sinun kanssa tilaisuudestasi juuri sellaisen, kuin sinä haluat. Vain taivas, tai meri on rajana tilaisuuksiesi suunnittelussa! 

Tutustu myös

Sauna & Spa

Meri Restaurant

Meri Bar & Terrace, 2. krs

Meri Live Terrace