fbpx
 • Avaamme — valmistaudu MERI elämykseen

 • Ympärivuotinen Sauna & Spa -osasto, avanto,
  lounge & uima-allas


  Saunaravintola Meri

 • Tunnelmallinen moderni eurooppalainen 200- paikkainen ravintola

  MERI Modern european restaurant 1. krs.

Pohjoismaiden suurin ympärivuotinen kelluva sauna- ja ravintolakokemus — Avaamme!

Saunaravintola Meri on hyvän mielen ravintola, jossa yhdistyvät merellinen olohuone, henkeäsalpaavan upeat maisemat, arkkitehtuuri, suomalainen avanto- ja saunaperinne sekä herkullinen ruoka. Kaikki palvelut ovat avoinna ympäri vuoden. Vaasan sisäsatamaan, kaupungin ydinkeskustan läheisyyteen loppusyksystä 2022 avautuva tuhannen (1000) asiakaspaikan kohde on Pohjoismaiden suurin kelluva saunaravintolakokonaisuus. Kyseessä on mittaluokaltaan Pohjanmaan alueen suurin matkailu- ja ravintola-alan toimialaan kohdentuva investointi vuosiin. Meri eroaa Suomen ja Pohjoismaiden muista vastaavista matkailukohteista sillä, että se on kokonaan kelluva. Yli tuhannen neliömetrin uusi saari rakenteineen kohoaa Vaasan sisäsatamaan paraatipaikalle. Linkki avajaistiedotteeseen

Syömään

Syömään

Myös kertakäynnit

"Kunnianosoitus maailmanperintöalueelle"

Meri on rakennettu kunnianosoituksena merenkurkun pysäyttävän upealle luonnolle ja alueen monimuotoisuudelle

Tutustu uusiin upeisiin tiloihin Vaasan kauneimmalla paikalla

Sauna & spa- osaston edustalla käytössäsi on suuri, 12m pitkä lämmitetty, Saunaravintola Meri tiloihin suunniteltu spa- uima-allas ja sen hierovat poretoiminnot. Saunomisen ohessa pulahdat ympäri vuoden sujuvasti ympäri vuoden Vaasan raikkaaseen meriveteen tai vilvoittelet tunnelmallisessa saunaosaston lounge- tilassa samppanjaa nauttien.

Ravintola

Ravintolan konseptoinnista vastaa Suomen tunnetuin Michelin- kokki Hans Välimäki

"Vaasan helmi ja matkailun lippulaiva"

”Innovatiivisesti meren päälle rakennettu ravintola on sinällään jo nähtävyys, mutta rento, perinteisestä eurooppalaisesta keittiöstä ammentava ja klassista keittotaitoa edustava Meri tulee erikoistumaan kaloihin, äyriäisiin ja kasviksiin sekä laatulihoihin.”

Hans Välimäki    Lue koko kirjoitus

“Nyt kirjoitetaan Vaasan seudun historiaan uusi luku!”

MERI Sauna & Spa

Nauti kaikilla aisteillasi suomalaisen saunan ja raikkaan meriveden sekä ainutlaatuisen merikylpylämme tunnelmasta länsirannikon upeimmalla merinäköalalla.

Jäsenyydet ja paketit

Liity jäseneksi

Meri Gold Member

599€ / vuosi / 49,90€/ kk - Jäsenyyksiä myydään vain rajoitettu 300kpl erä

Rajattoman määrän Meri Sauna & Spa- osaston sekä avannon käytön jäsenyysaikana kaikkina viikonpäivinä. Pyyhkeet, pefletit, shampoot ja suihkusaippua.
15% alennus ruokailuista jäsenyyden aikana Meri ravintolassa
Kutsu Meri virallisiin avajaisiin
Kutsuja Meri Gold Member -jäsentilaisuuksiin
Etuosto-oikeus vuosittain Vaasa Festivalin VIP- lippuihin
Gold Member- kortti on henkilökohtainen

Jäsenyyksien veloitus kerran vuodessa. Jäsenmäärän täyttyessä (300 jäsentä) uusia Gold Member- jäsenyyksiä lisätään myyntiin ainoastaan olemassa olevien jäsenten luopuessa jäsenyydestä.

Voimassa yhden vuoden Meri avajaispäivästä alkaen.

Liity jäseneksi

Meri Silver Member

80€ / kk- jäsenyys itse määrittelemällesi ajanjaksolle,

Nyt myös mahdollisuus ostaa jäsenyys kuukausikohtaisesti 60€ / kk. Tämä pitää sisällään rajattoman määrän Meri Sauna & Spa- osaston sekä avannon käytön jäsenyysaikana kaikkina viikonpäivinä. Hintaan sisältyy pyyhkeet, pefletit, shampoot ja suihkusaippua.

Kertakäynti

1 kerta 2 tuntia
20 € Basic
– omalla pyyhkeellä ja pefletillä

25 € Standard
– Hinta sisältää pyyhkeen ja pefletin

35 € VIP
– Hinta sisältää kylpytakin, pyyhkeen ja pefletin Muista ottaa oma uimahousut ja uimavaatteet mukaan

Meri Arki 10 käyntikerran kortti, 109,90€

Meri Sauna & Spa- osaston sekä avannon käytön 10 kertaa vapaasti valittavien arkipäivien (ma,ti, ke, to) aikana. Pyyhkeet, pefletit, shampoot ja suihkusaippua. Voimassa yhden vuoden kortin ostopäivästä TAI Meri avajaispäivästä alkaen.

Meri Viikonloppu 10 käyntikerran kortti 149,90€

Meri Sauna & Spa- osaston sekä avannon käytön 10 kertaa vapaasti valittavien viikonloppupäivien (pe, la, su) aikana. Pyyhkeet, pefletit, shampoot ja suihkusaippuat. Voimassa yhden vuoden kortin ostopäivästä TAI Meri avajaispäivästä alkaen.

Tilavaraukset

Yksityisvaraukset

MERI PRIVATE Sauna YKSITYISILLE

Saunaravintola Meri tarjoaa niin yksityis- kuin yritysryhmille räätälöityjä kokousratkaisuja juuri sinun toiveidesi mukaisesti. Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnittelemme yhdessä sinun kanssa tilaisuudestasi juuri sellaisen, kuin sinä haluat. Vain taivas, tai meri on rajana tilaisuuksiesi suunnittelussa!

MERI ravintola- ja tilavaraukset RYHMILLE

2 – 8 henkilölle suunnitellun privatesauna on varattavissa kahdeksi (2) tunniksi kerrallaan. Privatesaunan varaus sisältää myös upeilla näköaloilla varustetun poreammeemme käytön vierailusi ajan. Vietät tunnelmallisen hetken privatesaunassa ja poreammeessa vaikkapa samppanjaa nauttien tärkeimpien ihmistesi kanssa. Private-sauna varaus sisältää myös Meri Sauna & Spa- osaston sekä avannon käytön varausaikana. Hinta sisältää pyyhkeet, pefletit, shampoot ja suihkusaippuat.

Sijainti

Saunaravintola Meri sijaitsee Vaasan meren rannalla

Sisäsatamassa aivan kaupungin ydinkeskustan läheisyydessä n. 400m etäisyydellä Vaasan torista. Alueelta avautuu henkeäsalpaavan upeat merinäköalat. Saunaravintolan läheisyydessä on runsaasti parkkitilaa sekä kadunvarsipysäköintipaikkoja. Ravintolakokonaisuudessa on myös asiakkaidemme käytössä olevat 40 vierasvenepaikkaa, eli voit saapua sujuvasti myös meriteitse sulan veden aikana. Kevyelle liikenteelle olemme erittäin helposti saavutettavissa niin kävellen, polkupyörällä kuin vaikkapa sähköpotkulaudallakin, alueelta löytyykin myös paljon pyöräparkkialueita. Erinomaiset kevyen liikenteen kulkuväylät kaikista ilmansuunnista ovat avoinna ja kunnossapidossa ympäri vuoden. Kulkureitit ravintolaan sekä Sauna & spa- osastolle on suunniteltu täysin esteettömiksi. Osoitteemme on Kirjastonkatu 1, 65100 Vaasa.

Uutiset, ajankohtaista

  `

  Hei! Mahtavaa, että haluat varata pöydän! Valitettavasti emme ole vielä aivan valmiita ottamaan varauksia vastaan, mutta kokeilethan hieman myöhemmin uudestaan.

  Hei! Saunan varaaminen on mahdollista aivan kohta! Maltathan odottaa vielä hetken.