fbpx
  • Tilat

    Meri Bar & Terrace 2. krs.

Meri Restauant 2 krs.

Ympärivuotisesti avoinna oleva ravintolarakennuksen 2. kerros. Rento bar & lounge tila jossa voi viettää rennosti iltaa drinkkejä sekä ruoka-annoksia nauttien. Kesällä myös 2. kerroksen suuret terassitilat käytössä sekä saunarakennuksen katolla olevat 2. kerroksen tilat. Kesällä asiakaspaikkamäärä kohoaa peräti 1000 paikkaan yhtäaikaisesti. Suomen- ja Pohjoismaiden suurin täysin kelluva, 1000- paikkainen Saunaravintola Meri avataan Vaasan edustalle merenrantaan kesällä 2022 – aikuisten sauna & spa sekä huippukokki Hans Välimäen tähdittämä maailmanluokan ravintola täydentää Suomen trendikkäiden saunaravintoloiden valikoimaa.

“Nyt kirjoitetaan Vaasan seudun historiaan uusi luku!”

Olemme äärimmäisen innoissamme tästä seutua kansainväliselle matkailumarkkinalle nostavasta vetovoimahankkeesta. Vaasalla ja seudulla on nyt todellinen merellinen elämyksellinen lippulaiva ja ylpeyden aihe. Saunaravintola Meri -brändiä viemme myös ulkomaille ja odotamme kansainvälisiä matkailijoita tuleville vuosille. Nyt vaasalaisille tarjoutuu myös merellinen mahdollisuus upeaan aikuisten spa- avaonto- ja saunaelämykseen ympärivuotisesti, sillä olemme panostaneet hyvin paljon konseptissa laaturavintolan lisäksi elämyspuoleen ja wellness- palveluihin aikuisille. Valitsimme ravintola & spa- saunakokonaisuudelle suomalaisen nimen MERI, sillä haluamme kunnioittaa luonnonläheisyyttä, alueen historiaa sekä suomalaisuutta ja Pohjanmaan rannikon maailmanperintöaluetta. Merenkurkun saaristo ja Unescon maailmanperintöalue näkyykin teemana Saunaravintolan spa- ja ravintolassa monin pienin yksityiskohdin

Liity jäseneksi

Meri Gold Member

599€ / vuosi / 49,90€/ kk - Jäsenyyksiä myydään vain rajoitettu 300kpl erä

Meri Gold Member sisältää:

Jäsenyyksien veloitus kerran vuodessa. Jäsenmäärän täyttyessä (300 jäsentä) uusia Gold Member- jäsenyyksiä lisätään myyntiin ainoastaan olemassa olevien jäsenten luopuessa jäsenyydestä.

Voimassa yhden vuoden Meri avajaispäivästä alkaen.

Tutustu myös

Sauna & Spa

Meri Restaurant

Meri Bar & Terrace, 2. krs

Meri Live Terrace