fbpx
  • Yksityistilaisuudet ja ryhmävaraukset

    Tilat varattavissa kesällä 2022

Tilavaraukset

Saunaravintola Meri tarjoaa niin yksityis- kuin yritysryhmille räätälöityjä kokousratkaisuja juuri sinun toiveidesi mukaisesti. Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnittelemme yhdessä sinun kanssa tilaisuudestasi juuri sellaisen, kuin sinä haluat. Vain taivas, tai meri on rajana tilaisuuksiesi suunnittelussa!

Varaa pöytä

Pöytävaraukset ravintolaan

Ravintolan pöytävarauskalenterimme avataan kesän 2022 aikana. Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä, kun Saunaravintola Meri avataan! Tilaa Uutiskirje

Yksittäisliput

Meri Sauna & Spa yksittäisliput

Meri Sauna & Spa- kertalippu
(2 tuntia)
ma – to 16,90€/hlö
pe – su 19,90€/hlö

Meri Sauna & Spa -osaston yksittäisten kertakäyntilippujen myynti avataan kesän 2022 aikana. Voit kuitenkin jo nyt tilata kymmenen käyntikerran kortit sekä Gold Member- jäsenyydet täältä. Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä, kun Saunaravintola Meri avataan!

Spa varaukset

Private Sauna & Jacuzzi varaukset

Meri Sauna & Spa -osaston Private Saunan ja Private jacuzzin varauskalenteri ja myynti avataan kesän 2022 aikana. Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä, kun Saunaravintola Meri avataan!

MERI ravintola- ja tilavaraukset RYHMILLE

Saunaravintola Meri tarjoaa niin yksityis- kuin yritysryhmille räätälöityjä kokousratkaisuja juuri sinun toiveidesi mukaisesti. Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnittelemme yhdessä sinun kanssa tilaisuudestasi juuri sellaisen, kuin sinä haluat. Vain taivas, tai meri on rajana tilaisuuksiesi suunnittelussa!

Meri ravintolan koko yläkerta
(20 - 100 hlö)

Meri Bar & Terrace 2. kerroksen tila soveltuu suurempiinkin tilaisuuksiin, jota vuokraamme kokonaisuudessaan suuremmille ryhmille. Yläkerran ravintolatila on varustettu suurella modernilla tv- screenillä sekä puhe- & äänentoistolaitteistolla. Tilasta avautuu henkeäsalpaavan upeat maisemat ympäri vuoden avomerelle. Ympäri vuoden auki olevaan lämpimään sisätilaan mahtuu enintään 80 henkilöä. Yläkertaan on täysin esteetön kulku ja ravintolamme on varustettu mm. hissillä. Kesäaikana käytössäsi on myös ravintolan päärakennusen 2. kerroksen suuret terassitilat, jolloin ryhmätilaisuuden asiakaspaikkamäärä kohoaa jopa 200 henkilöön.

Yksityisvaraukset

MERI PRIVATE Sauna YKSITYISILLE

2 – 8 henkilölle suunnitellun privatesauna on varattavissa kahdeksi (2) tunniksi kerrallaan. Privatesaunan varaus sisältää myös upeilla näköaloilla varustetun poreammeemme käytön vierailusi ajan. Vietät tunnelmallisen hetken privatesaunassa ja poreammeessa vaikkapa samppanjaa nauttien tärkeimpien ihmistesi kanssa.
Private-sauna varaus sisältää myös Meri Sauna & Spa- osaston sekä avannon käytön varausaikana. Hinta sisältää pyyhkeet, pefletit, shampoot ja suihkusaippuat. 

Varattavissa kesällä 2022!

Yksityisvaraukset

Meri ravintolan alakerran kulmakabinetti
4 - 30 hlö

Meri Restaurant 1. kerroksen kulmakabinetti-tila soveltuu erinomaisesti pienempiin tilaisuuksiin ja esimerkiksi lounastapaamisiin. Tilassa on mm. rentoa sohvatilaa sekä upeat näkymät merelle. Ympäri vuoden auki olevaan lämpimään sisätilaan mahtuu enintään 30 henkilöä. Kabinetista on myös suora yhteys 1. kerroksen terassitiloihin meren puolella.

Virkistäydy avannossa, nauti meressä uinnista

Varauksesi yhteydessä Private Saunamme etuhintaan

Ryhmävarauksen yhteyteen suosittelemme vierailua ainutlaatuisella Meri Sauna & Spa- osastolla virkistäytymässä raikkaassa merivedessä tai vaikkapa rentoutuen hierovilla porealtaillamme. Vuokraat kokoustilan varauksesi yhteydessä Private Saunamme etuhintaan.